Cum să pregătesc un colet pentru livrat în Germania, Belgia sau Grecia?

Pentru a putea trimite un colet din România către Germania, Belgia, Grecia sau în oricare altă țară unde ajungem noi sunt câteva condiții ce trebuie îndeplinite privind ambalarea coletului și conținutul acestuia :

Pachetele pe care doriți să le expediați trebuie să fie ambalate în cutii înfoliate, lăzi frigorifice sau troler înfoliat, ( nu în plase de rafie, nu în sacoșe, nu în pungi). Asigurați-vă că ambalați corespunzător coletele, folosiți materiale de protecție unde este cazul (folie cu bule de aer, polistiren…).

Sunt interzise în colet Tigările și produsele din tutun, Băuturile spirtoase fără timbru (rachiu, pălincă și alte derivate), Armele albe și armele de foc, Materiale și dispozitive inflamabile sau explozive, narcotice și alte droguri ilegale, produsele perisabile, animale vii.

Pe partea exterioară a coletului trebuie să fie trecută adresa, numărul de telefon și numele persoanei de contact de la destinație precum și adresa expeditorului cu datele de contact.

Asigurați-va că persoana de contact de la destinație va fi disponibilă în ziua de livrare a coletului.

Prețul pe kilogram este de 1 euro, iar prețul minim pentru orice colet este de 20 de euro chiar dacă pachetul este mai mic de 20 de kilograme. Acest preț poate varia în funcție de cât de mult trebuie să ne abatem de la traseu. Prețul final vă va fi comunicat în momentul în care avem toate detaliile legate de destinație sau de preluare și va fi achitat în momentul în care ni se predă coletul.

Pentru articole voluminoase, mobilă, mașini, scutere, utilaje agricole și altele contactați-ne pentru un preț estimativ.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.